Dotties

Het ontstaan van Dotties


Het idee voor het maken van leren babyslofjes is al een paar jaar oud.

Eerst maar eens het idee uitwerken en een naam. Een naam passend bij stijlvolle en stoere babyslofjes, gemaakt van leer. Na wat brainstormen kwam de naam Dotties tevoorschijn. Dotties betekent veel voor mij, vele mooie herinneringen. Mijn vader noemde me vroeger Dottie.

Een idee voor een passend logo bij Dotties had ik wel in mijn hoofd. Dan nog op papier. Ik ben geen tekentalent. Mijn oudste zoon gevraagd om mijn ideeën verder handjes en voetjes te geven. En zo is het logo van Dotties geboren.

 

En met het idee om mooie, stoere en stijlvolle babyslofjes te maken, kreeg mijn intentie om een goed doel te steunen met Dotties een duidelijke richting.

 

Een dierbare vriendin maakt al jaren onder de naam Wobby Hobby handjes vol geluk voor het Ronald McDonald Huis in Veldhoven. Dit vind ik een geweldig initiatief en steun ik graag.

Wobby Hobby heeft als missie een beetje geluk schenken aan families die in het Ronald McDonald Huis moeten verblijven. Dit geluk schenkt zij in de vorm van een kadootje, een Handje Vol Geluk. Dit Handje Vol Geluk is handgemaakt uit de opbrengsten van Wobby Hobby.

Bij ieder paar Dotties babyslofjes zit een geluksengeltje, handgemaakt door Wobby Hobby met veel liefde. (www.wobbyhobby.nl).

En zo gaat er van ieder paar Dotties een schenking naar het Ronald Mc Donald Huis in Veldhoven.

Dotties is uitgebreid


In 2020 ben ik oma geworden van 2 prachtige kleindochters.

En hiermee kwamen nog meer ideeën boven drijven, die ik ondertussen verder uitgewerkt heb tot mooie producten (met een beetje hulp van mijn schoondochters :) ). Deze babyproducten krijgen ook het label Dotties. En zo is het assortiment Dotties uitgebreid met luieretui Giojj, luieretui Tedd en speenkoord Dott.


Luieretui Giojj is vernoemd naar onze eerste kleindochter Gioia.

Luieretui Tedd is vernoemd naar onze tweede kleindochter Teddy.

Ook bij iedere luieretui zit een geluksengeltje en gaat er een schenking naar het Ronald Mc Donald Huis in Veldhoven.


Dotties by Karin