Over Karin

OVER KARIN

Karin en haar tassen

Karin Hendrix startte in 2012 haar eigen tassenlabel om stoere, stijlvolle tassen te maken van een hoge, mooie kwaliteit leer. 

Met als eindresultaat een mooie, functionele tas die lang mee gaat,  duurzaam gemaakt van natuurlijke materialen.


Iedere tas die Karin maakt is uniek en met zorg, aandacht en liefde samengesteld, in het Brabantse Best.

Karin doet het meeste met de hand: het zelf ontworpen patroon wordt getekend en uitgesneden. De patroondelen worden vervolgens uit het leer gesneden (soms geknipt, zoals de hartjes ). En als laatste worden de onderdelen door Karin zelf met de industriƫle naaimachine in elkaar genaaid.


De meeste tassen worden op maat gemaakt. Het grootste voordeel van een tas die speciaal voor jou wordt gemaakt is dat deze aan al je wensen voldoet:

'Een tas die het net niet is, ga je niet veel gebruiken. En dat is niet wat ik voor ogen heb. Leer is zo'n geweldig mooi materiaal. Daar ga ik graag mee aan de slag om voor jou JOUW droomtas te realiseren waar je jarenlang plezier van zult hebben. Geen massaproduktie, geen massaprodukt, gewoon een geweldige praktische, mooie leren tas, speciaal voor jou gemaakt.'


Wil jij ook een tas laten maken die aan al je wensen voldoet? Plan dan een afspraak met Karin voor een persoonlijke designdate. 


Ben je op zoek naar een praktische, stoere en stijlvolle, unieke tas, rugtas, dokterstas, etui, paspoorthoes, keycord of iets anders moois en duurzaam, gemaakt van leer wat bij jou past? 

Stuur Karin een mailtje of een berichtje en zij neemt contact met je op.


Wil je de tassen in het echt zien? Wil je de tassen voelen, ruiken, passen?

Je bent van harte welkom in haar atelier om te zien waar en hoe je toekomstige tas wordt gemaakt.

Stuur Karin een mailtje, een berichtje of bel even om een afspraak te maken.

Behind

THE SCENE